Rickard Engelheart is in the house!

Rickard kommer förstärka vårt team som rekryterare med ansvar för Mellarsta & Norra Sverige. Men för som inte känner Rickard - vem är han?

 Jag är född i Sverige men växte upp i London. Jag har jobbat ca 30 år i vår älskade resebransch, på en mängd olika företag bl.a. SAS där jag hade flera olika tjänster som: Säljare, Systemutvecklare, Test Manager, Projektledare, Assistent till VP under mina 13 år, Jambo Tours som Group & Operations Manager och sist men inte minst Hertz som Travel Industry & Partner Manager och förstår komplexiteteten i det ni gör dag-ut och dag-in. Har även varit på IKEA som Avdelningschef och Zimpler (betallösningar B2B & B2C) som Partnership Manager & Sales Manager så det finns även ett kunnande i andra branscher.

Nu ser verkligen framemot att hjälpa till att underlätta er vardag (och övriga tider ni jobbar) med bemanning & rekrytering och vet i förstahand hur mycket tid det tar och hur kostsamt det kan bli med fel person på fel plats. Så ett löfte från min sida är att jag kommer att förse er med ett smörgåsbord av lämpliga kandidater. Lättare för er att inte behöva gå igenom 50–200 ansökningar med allt vad det innebär från er dyrbara tid…

Jag älskar flexibilitet och lyhördhet och det vi erbjuder är 100% så! Behöver ni en eller flera extra personer när det är högtryck under en period eller personal för fast anställning- det fixar vi!  

 Nu lite om mig, jag bor i Nacka (östra Stockholm) med min underbara familj. Älskar att resa (så klart!) samt fotboll, mat och goda viner, lite snooker och skidåkning går inte av för hakor heller! Ni hittar lite mer om mig här: 

Linkedin
E-post: rickard@resebemanning.se 
Telefon: 0705-775 252

Föregående
Föregående

120 agenter minglade med oss!

Nästa
Nästa

Våra Travel Bars blir snabbt fulla!