“Det är så svårt att hitta rätt personal”……

Ett uttryck vi hör allt för ofta… 🙇🏼‍♀️🤦🏻‍♂️🙅

 

Ni hinner inte skriva en annons, lägga ut den och absolut inte ta hand om alla ansökningar som kommer in… 😮‍💨

DÅ ska ni vända er till oss!!!

Vi finns här för att avlasta er med just detta! Vi gör allt som ingår i en rekryteringsprocess åt er. Vi har en gedigen kandidatbas med 4500 registrerade cv samt över 11 000 följare på våra SoMe kanaler (fb/LI/Insta)

Låter inte det bra? 😊

Ni kan jobba med det ni är bra på så låter ni oss hjälpa er med att hitta rätt personal! Hos oss sköts denna process professionellt från början till slut! Och vi svarar alla som ansöker löpande om processen samt stöttar dessa i deras arbetssökande.

DETTA HAR VI GJORT DAGLIGEN I 12 ÅRS TID HELT NISCHADE INOM RESEBRANSCHEN, BESÖKSNÄRINGEN & MÖTESINDUSTRIN 🌎🌏🌍Vi som rekryterar här har även 100 års erfarenhet tillsammans från denna bransch men även andra branscher.

 

Vi skriver en annons åt er, lägger ut den och tar hand om alla ansökningar! Alla kandidater får ett svar, vi väljer ut de som vi tror passar er och tar senare även referenser!

Ni behöver enbart träffa de som vi har sållat ut åt er genom grundlig genomgång av cv, personlig intervju och uppföljningar.

Välkommen att kontakta oss när ni har personalbehov!🌱

 

Vi hjälper till med både hela och delar av rekryteringen samt uthyrning av personal vid akuta problem, semestrar eller kanske anställningsstopp. Över hela Norden! 

#recruitment #recruiters #specialist #travelindustry #hospitality #rekrytering #interim #search #matchmaking #resebemanningoch rekrytering #rekrytering

Föregående
Föregående

Letar du efter worklife balance?

Nästa
Nästa

120 agenter minglade med oss!