Sagt av våra kunder om oss

” Det är idag svårt att finna kompetent personal, inte minst när man som vi har kontoret ute i landet och inte i någon av storstäderna. I vår senaste rekrytering samarbetade vi med Resebemanning och det fungerade jättebra, den kandidat de tog fram åt oss är nu anställd. Vi kommer att använda oss av Resebemanning igen om det blir aktuellt med ytterligare rekryteringar framöver.”
Ulrica Malmesjö, Delägare, Resekompani AB

” Resebemanning arbetar strukturerat och flexibelt och är snabba på att hitta bra kandidater. Jag upplevde att de var mycket lyhörda för vilka behov jag hade och att de är bra människokännare – de tittar inte bara på de formella meriterna utan även de mjuka värdena, att hitta personer med positiv energi, vilket är viktigt i kontakten med kunder.”
Ulrika Karlsson, Head of Learning Services, Amadeus Scandinavia

” Jag är mycket nöjd med Resebemannings arbete under hela vår rekrytering med alla kandidater och återkoppling!”
Inger Malm, Ekonomichef, Svenskt Vatten

”Att samarbeta med Er har fungerat väldigt bra. Ni har förståelse för vilken kompetens vi söker efter och ni presenterade bra kandidater och hade en bra uppföljning. Vi kommer säkerligen att anlita er igen framöver”
Birgitta Roang Multan, Delägare, Go Worldwide

”Samarbetet med Resebemanning fungerar utmärkt, med bra och snabb service, tydlig information och uppföljning, och inte minst högst relevanta kandidater. En bra service som både förenklade rekryteringsprocessen och levererade ett gott slutresultat.”
Mathias Andersson, COO, Travelport Hotelzone

”Stort tack till Resebemanning för ert bemötande, snabbhet och kvalité.  Vi är mycket nöjda med er service, hantering av rekrytering och bemanning.”
Diana Pajkic, Sales Manager, Vulkan Travel Group

”MyPlanet har rekryterat genom Resebemanning ett flertal gånger och vi har varit mycket nöjda. Resebemanning har med noggrannhet, flexibilitet och snabbhet presenterat oss många kvalificerade kandidater som vi inte hade hittat på egen hand.”
Tina Damborg Hove, HR Manager, MyPlanet

”Vi är mycket nöjda med det proffsiga bemötande och på det skyndsamma sätt som Resebemanning presenterade en kandidat till oss. Vi blev så nöjda med första kandidaten att vi inte behövde träffa fler. Denna kandidat anställde vi sedan innan den kontrakterade perioden löpte ut vilket är ett oerhört gott betyg. Vi är nöjda med det trevliga och proffsiga bemötandet från hela personalen på Resebemanning, både inom rekrytering och bemanning. Vi kommer använda deras tjänster igen vid nästa tillfälle”
Marie Billebjer, Head of Operations Nordic and  Germany, FCM Travel Solutions

”Vi är nöjda med det trevliga och proffsiga bemötandet från hela personalen på Resebemanning, både inom rekrytering och bemanning. Vi kommer använda deras tjänster igen vid nästa tillfälle”
Martin Westin, VD, Birdie Golf Tours

”Jag vill tacka Resebemanning för ett väl genomfört arbete i rekryteringen till en av våra tjänster på MSC Cruises. Proffsigt och snabbt med bibehållen kvalité. Vi kommer att anlita Resebemanning igen”
Claes Tamm, VD, MSC Cruises Scandinavia AB

”Tack för ert arbete med vår rekrytering. Ni hittade flera bra kandidater som vi annars inte hade kommit i kontakt med. Detta gjorde att vi anställde två personer i stället för en där båda nu fungerar utmärkt i bolaget!”
Jan Ljungberg, VD, Koch & Ljungberg Tours and Travel

”Jag har samarbetat med Resebemanning ett antal gånger och är otroligt nöjd med hur de genom en gedigen och bra behovsanalys kan hitta ”rätt” medarbetare åt oss. Vi är oerhört nöjda!”
Magnus Linder, VD, Scanworld AB

”Stort Tack Resebemannings team för ert bemötande, glädje
och professionalitet under hela processen”
GianCarlo, Tedesco Head of Sales Scandinavia, Costa Cruises

”Jag är mycket nöjd mer era tjänster och kommer rekommendera er och kontakta när det är dax att anställa igen”
Ivar Ottosson, VD, Islandia

”Tusen tack Jannica för din proffsiga hjälp. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och snabbt utan att tumma på kvalitén – på samma sätt som vi arbetar i onlinevärlden.”
Anne Branteryd, Resfeber.se

”Vi fick ett väldigt bra och proffsigt bemötande från dig J , du hjälpte oss att på kort tid få fram många bra kandidater enligt de behov vi hade”.
Jessica Hall, COO, Flygstolen

”Vi har använt oss av både rekryterings samt bemanningstjänsten som resebemanning erbjuder marknaden. Vi vill tacka för ett oerhört gott samarbete och gillar när samarbeten präglas av hög förståelse, enkelhet och lösningar som är snabbt på plats, men trots det har en långsiktig verkan.”
Tarja Widell, VD, Stureplans Affärsresebyrå

”Etraveli samarbetar ofta med Resebemanning när vi behöver rekrytera eller hyra tillfälliga resurser. Vi får alltid snabbt förslag på bra kandidater, vilket hjälper oss mycket i det expansiva skede vi befinner oss i.”
Anders Kedert, Chief Operational Officer, Etraveli

”Tack för din hjälp. Du har agerat proffsigt, visat god lyhördhet och varit duktigt på att lyssna av våra behov och preferenser och på kort tid lyckats ta fram och presentera bra och relevanta kandidater. Det har sparat oss mycket tid. Återigen stort tack för din insats och gott samarbete.”
Mikael Lundström, VD Odenresor AB

”Resebemanning lyckades på kort tid presentera en kvalificerad resurs för att täcka upp ett tillfälligt behov av specialistkompetens. Sparade mig mycket värdefull tid.”
Mats Andersson, VD Kinaresor Draken AB

”Vi har använt Resebemanning för en rekrytering där vi själva inte lyckades. Vi genomförde själva två rekryteringar enligt konstens alla regler utan att få något resultat. Vi vände oss då till Resebemanning som ganska snabbt hittade tre, som vi ansåg, lämpliga kandidater. Idag har vi anställt en av dessa personer som vi har stora förhoppningar på. Tack Resebemanning för ert breda kontaktnät och för ett bra samarbete.”
Anders Johansson, Regionchef Resia