Samarbeten

 

”Stort tack till Resebemanning för ert bemötande, snabbhet och kvalité.  Vi är mycket nöjda med er service, hantering av rekrytering och bemanning.”
Diana Pajkic, Sales Manager, Vulkan Travel Group

”MyPlanet har rekryterat genom Resebemanning ett flertal gånger och vi har varit mycket nöjda. Resebemanning har med noggrannhet, flexibilitet och snabbhet presenterat oss många kvalificerade kandidater som vi inte hade hittat på egen hand.”
Tina Damborg Hove, HR Manager, MyPlanet

”Vi är mycket nöjda med det proffsiga bemötande och på det skyndsamma sätt som  Resebemanning presenterade en kandidat till oss. Vi blev så nöjda med första kandidaten att vi inte behövde träffa fler. Denna kandidat anställde vi sedan innan den kontrakterade perioden löpte ut vilket är ett oerhört gott betyg.””Vi är nöjda med det trevliga och proffsiga bemötandet från hela personalen på Resebemanning, både inom rekrytering och bemanning. Vi kommer använda deras tjänster igen vid nästa tillfälle”
Marie Billebjer, Head of Operations Nordic and  Germany, FCM Travel Solutions

”Vi är nöjda med det trevliga och proffsiga bemötandet från hela personalen på Resebemanning, både inom rekrytering och bemanning. Vi kommer använda deras tjänster igen vid nästa tillfälle”
Martin Westin, VD, Birdie Golf Tours

”Jag vill tacka Resebemanning för ett väl genomfört arbete i rekryteringen till en av våra tjänster på MSC Cruises. Proffsigt och snabbt med bibehållen kvalité. Vi kommer att anlita Resebemanning igen”
Claes Tamm, VD, MSC Cruises Scandinavia AB

”Tack för ert arbete med vår rekrytering. Ni hittade flera bra kandidater som vi annars inte hade kommit i kontakt med. Detta gjorde att vi anställde två personer i stället för en där båda nu fungerar utmärkt i bolaget!”
Jan Ljungberg, VD, Koch & Ljungberg Tours and Travel

”Jag har samarbetat med Resebemanning ett antal gånger och är otroligt nöjd med hur de genom en gedigen och bra behovsanalys kan hitta ”rätt” medarbetare åt oss. Vi är oerhört nöjda!”
Magnus Linder, VD, Scanworld AB

”Stort Tack Resebemannings team för ert bemötande, glädje
och professionalitet under hela processen”
GianCarlo Tedesco Head of Sales Scandinavia, Costa Cruises

”Jag är mycket nöjd mer era tjänster och kommer rekommendera er och kontakta när det är dax att anställa igen”
Ivar Ottosson VD, Islandia

”Tusen tack Jannica för din proffsiga hjälp. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och snabbt utan att tumma på kvalitén – på samma sätt som vi arbetar i onlinevärlden.”
Anne Branteryd Resfeber.se

”Vi fick ett väldigt bra och proffsigt bemötande från dig J , du hjälpte oss att på kort tid få fram många bra kandidater enligt de behov vi hade”.
Jessica Hall, COO, Flygstolen

”Vi har använt oss av både rekryterings samt bemanningstjänsten som resebemanning erbjuder marknaden. Vi vill tacka för ett oerhört gott samarbete och gillar när samarbeten präglas av hög förståelse, enkelhet och lösningar som är snabbt på plats, men trots det har en långsiktig verkan.”
Tarja Widell VD, Stureplans Affärsresebyrå

”Etraveli samarbetar ofta med Resebemanning när vi behöver rekrytera eller hyra tillfälliga resurser. Vi får alltid snabbt förslag på bra kandidater, vilket hjälper oss mycket i det expansiva skede vi befinner oss i.”
Anders Kedert, Chief Operational Officer. Etraveli

”Tack för din hjälp. Du har agerat proffsigt, visat god lyhördhet och varit duktigt på att lyssna av våra behov och preferenser och på kort tid lyckats ta fram och presentera bra och relevanta kandidater. Det har sparat oss mycket tid. Återigen stort tack för din insats och gott samarbete.”
Mikael Lundström, VD Odenresor AB

”Resebemanning lyckades på kort tid presentera en kvalificerad resurs för att täcka upp ett tillfälligt behov av specialistkompetens. Sparade mig mycket värdefull tid.”
Mats Andersson, VD Kinaresor Draken AB

”Vi har använt Resebemanning för en rekrytering där vi själva inte lyckades. Vi genomförde själva två rekryteringar enligt konstens alla regler utan att få något resultat. Vi vände oss då till Resebemanning som ganska snabbt hittade tre, som vi ansåg, lämpliga kandidater. Idag har vi anställt en av dessa personer som vi har stora förhoppningar på. Tack Resebemanning för ert breda kontaktnät och för ett bra samarbete.”
Anders Johansson, Regionchef Resia

vulkanresor.se

myplanet.se
Ticket.se
Air France
Super Saver Travel
TUI
msc cruises
Koch Ljungberg Tours and Travel
Scanworld
Costa
Resfeber
Flygstolen.se

FCM Travel Solutions
KLM Royal Dutch Airlines
CWT Meetings and Events
Via Egencia
Lingmerths
Hansen
new hope barnfond
Resia
Stureplans affärsresebyrå
BIG travel