På jakt efter en ny stjärna?

Välkommen till Resebemanning – din mångfacetterade HR-partner inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Vi förser dig med de starkast lysande stjärnorna i vintermörkret!

Att vi är specialiserade på bemanning och rekrytering inom resebranschen kände du förstås redan till – men du vet väl att vi även matchar personal och företag inom hotell, inkommande turism, konferens och event? Kanske behöver ditt företag rekrytera eller hyra in en serviceinriktad hotellreceptionist, en vass projektledare, en proffsig konferensvärd eller ett par kunniga turistguider? Och du som är på jakt efter nytt jobb glöm inte att registrera ditt cv via vår hemsida så träffas vi sedan för en spontanintervju. Du är också varmt välkommen att kontakta oss och berätta vad just du drömmer om att arbeta med.

Glada kunder
Under de fem (snart sex!) åren som gått sedan Resebemanning första gången såg dagens ljus har vi haft förmånen att samarbeta med många fantastiska kunder och kandidater. Vi tror att det är tack vare det personliga bemötandet, vår långa erfarenhet, unika kompetens och breda kontaktnät samt inte minst en fingertoppskänsla för framgångsrik matchning som vi har skapat oss ett namn inom branschen som en självklar partner när det gäller bemanning och rekrytering. Vi arbetar efter en kompetensbaserad metod samt är certifierade i Talent Q, ett personlighetstest som är ett bra komplement till intervjuerna för att få fram en tydligare bild av kandidatens personlighet. Vi jobbar alltid för att hitta en arbetsrelation med passion!

Så här tycker våra kunder om oss:

”Att samarbeta med Er har fungerat väldigt bra. Ni har förståelse för vilken kompetens vi söker efter och ni presenterade bra kandidater och hade en bra uppföljning. Vi kommer säkerligen att anlita er igen framöver”
Birgitta Roang Multan, Delägare, Go Worldwide

 

”Jag vill tacka Resebemanning för ett väl genomfört arbete i rekryteringen till en av våra tjänster på MSC Cruises. Proffsigt och snabbt med bibehållen kvalité. Vi kommer att anlita Resebemanning igen”
Claes Tamm, VD, MSC Cruises Scandinavia AB

 

” Resebemanning arbetar strukturerat och flexibelt och är snabba på att hitta bra kandidater. Jag upplevde att de var mycket lyhörda för vilka behov jag hade och att de är bra människokännare – de tittar inte bara på de formella meriterna utan även de mjuka värdena, att hitta personer med positiv energi, vilket är viktigt i kontakten med kunder.”
Ulrika Karlsson, Head of Learning Services, Amadeus Scandinavia

 

”Jag har samarbetat med Resebemanning ett antal gånger och är otroligt nöjd med hur de genom en gedigen och bra behovsanalys kan hitta ”rätt” medarbetare åt oss. Vi är oerhört nöjda!”
Magnus Linder, VD, Scanworld AB

 

Nyfiken på att få veta mer om oss som arbetar på Resebemanning? Om våra olika bakgrunder, drivkrafter och passioner? Läs mer här om Jannica, Susanna & Annie

God fortsättning på det nya året med hopp om fler givande samarbeten!