Vi hittar alltid en arbetsrelation med passion!

Resebemanning är ditt personliga bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserat för resebranschen. Vårt nätverk i kombination med vår långa erfarenhet i resebranschen gör oss unika! Vi erbjuder bemanning, rekrytering, utbildning samt coaching för dig och ditt företag inom resebranschen, mötesindustrin och besöksnäringen

Vi utlovar unik kompetens, kreativitet och passion!

Ring eller mejla oss era behov så utformar vi tillsammans en kravprofil. Ni bestämmer om det är en rekrytering eller ett bemanninguppdrag. Vi arbetar inom hela resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin med tjänster på alla nivåer. Vi tror på mötet mellan människor och matchning med personlighet. Vi lämnar inget åt slumpen och är mycket nogranna med alla detaljer i vårt arbete.  Vår nischade CV-databas samt mycket stora kontaktnät ger oss unika möjligheter att hitta rätt person till just ert företag! Vi är utbildade i TalentQ-personlighetstest samt arbetar alltid med kompetensbaserad rekrytering.

Vi hittar alltid en arbetsrelation med passion!

VÄLKOMMEN!

info@resebemanning.se

Besöksadress:
Wallingatan 9, Stockholm

Postadress:
Finnbergsvägen 52, 131 31 Nacka

Jannica Grönqvist
Rekryterare, VD

+46 (0)723-24 04 21, jannica@resebemanning.se

+ LÄS MER OM JANNICA

Jag är Jannica, rekryterare samt ägare av Resebemanning.

Min karriär inom resebranschen började år 1992 på Allresor i Alingsås som resesäljare. Här lärde jag mig basen i mitt yrke genom drygt 150 olika leverantörer. Tog min IATA och efter dryga fem år bar det av till stora Stockholm och Resevaruhuset. Efter det följde 10 år på Ticket Privatresor som säljare, teamleader, säljchef och marknadsassistent. Under dryga året pendlade jag även till Norge som säljchef för Ticket.no. Flyttade hem till Sverige igen och fick då tjänst som Operation Manager på Wondercruises en kort period för att sedan starta upp en utländsk aktör. Efter den resan år 2012 var jag redo att starta mitt egna företag och så skapades Resebemanning.

Så med dessa erfarenheter i bagaget vet jag att vi behövs! Med oss menar jag givetvis Resebemanning. Tillsammans kan vi erbjuda fler arbeten inom resebranschen, mötesindustrin och besöksnäringen.

Slå mig en signal rörande behov på just ert företag så bokar vi ett möte.

Stäng

Annie Rosenqvist
Rekryteringsassistent, Coach
+46 (0)72-012 19 16, annie@resebemanning.se

+ LÄS MER OM ANNIE

Jag är Annie, som arbetar med bemanning och rekrytering.

Började min karriär på Grand Hotel och fortsatte inom hotell- och restaurangbranschen under många år.

Det bar iväg till Asien och Australien, två underbara år på resande fot där jag var både arrangör och guide för att kunna fullfölja min drömresa. Resor och andra kulturer har alltid lockat mig, gick en ettårig turismutbildning där vi bland annat arrangerade bussresor till Europa och Norge. Var även anställd som flygvärdinna på Premiair i nio år vilket var fantastiskt. Arbetade på My Travels huvudkontor i nästan ett år, var mestadels på Always marknads-sälj och webbavdelningen.

Har tidigare arbetat med rekrytering och research och tycker väldigt mycket om det. Jag ser fram emot att assistera dig när du registrerar dig hos oss eller vara behjälplig med ditt jobbsökande.

Med min stora passion för människor och turismbranschen så har jag mycket att ge!

Stäng

Susanna Jareno
Rekryterare, Konsultchef

+46 (0)73-223 20 60, susanna@resebemanning.se

+ LÄS MER OM SUSANNA

Jag är Susanna och arbetar med bemanning och rekrytering.

Polis skulle jag ju bli men hamnade av en slump in i resebranschens famn då det var intagningsstopp på Polishögskolan. Min första ”dejt” blev med Expressresor 1994, sedan guide på Gran Canaria & Rhodos för Ving & Fritidsresor. Hemma i Sverige igen fick jag möjligheten att jobba på Ticket i Täby under 5 års tid. Efter dessa år startade jag upp en ny avdelning för direktförsäljning på World Wide/Prisma. 2004 mötte jag för första gången den nischade resebyrån och började på Westindiska Companiet, nuvarande Lime Travel och efter det på Travel Beyond.

Även om jag trivdes i min roll tvekade jag inte en sekund att hoppa på tåget när Jannica behövde utöka hösten 2015. Jag tänkte direkt:”YES – äntligen någon som vågat ta steget och göra det som saknas för många av oss i branschen!

Och nu finns jag här för er, där mitt fokus är våra värdefulla konsulter samt rekryteringar!

Stäng

Anna Jonsson
Utbildare

+46 (0)72-3229262, anna@resebemanning.se

+ LÄS MER OM ANNA

Jag är Anna, utbildare på Resebemanning.

Efter mina 20 år på olika positioner så har jag en bredd kunskap i reseindustrin. Efter resesäljare så har jag de senaste åren arbetat med supportfrågor så som omskrivningar, återbetalning, priskonstruktioner m.m. Även implementerat nya kunder och satt upp online resebokningssiter för specifika företag.

Med den bakgrunden tog jag med all kunskap för att testa en ny bana och blev för 1 år sedan tillfälligt anställd på Amadeus som utbildningskonsult. I maj 2017 blev mitt val att starta eget och då Resebemanning behövde min expertis för att utbilda elever på yrkeshögskolor i Sverige så är jag i dag kontrakterad som deras utbildningskonsult.

Mellan skolorna håller jag även i Amadeus ordinarie utbildningar, både virtuella och klassrumsledda.

Stäng

Ulrika Blömer
Utbildare

+46 (0)73-384 25 06, ulrika@resebemanning.se

+ LÄS MER OM ULRIKA

Jag är Ulrika, utbildare på Resebemanning.

För mig är människor, kulturer, språk och resor en stor passion och säkert anledningen till att jag levt och verkat i resebranschen i hela mitt liv!

Efter TRAC och några år ute på destinationer för TUI fick jag snabbt arbete på Ticket Privatresor där jag idag arbetar med säljstöd för flyg i Norden. Jag har arbetat mycket med att effektivisera och säkra interna processer samt med lansering av nya produkter/system.
Jag älskar att vara en del av denna fantastiskt dynamiska och föränderliga bransch där ingen dag är den andra lik!
Nu har jag precis startat mitt eget företag för att låta min erfarenhet och expertis bära frukt i olika konsultuppdrag.

Jag jobbar nu tillsammans med Resebemanning som utbildningskonsult i Amadeus på TRAC-skolorna.

Stäng