Om oss

Resebemanning är ditt personliga bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserat för resebranschen. Vårt nätverk i kombination med vår långa erfarenhet i resebranschen gör oss unika! Vi erbjuder bemanning, rekrytering samt coaching för dig och ditt företag inom resebranschen, mötesindustrin och besöksnäringen

Vi utlovar flexibilitet, kunskap och personlig service!

Ring oss med era behov så skickar vi över ett par kandidater som ni får välja mellan. Ni bestämmer uppdragets längd och omfattning! Vi arbetar primärt med resebyråer, researrangörer, flygbolag, eventbolag samt hotell men andra uppdrag finns på förfrågan. Vi hjälper er även med rekrytering till fast pris och uppföljningsgaranti. Vår nischade CV-databas och mycket stora kontaktnät ger oss unika möjligheter att hitta rätt person till just ert företag! Vi är utbildade i TalentQ-personlighetstest samt arbetar alltid med kompetensbaserad rekrytering.

Välkommen till en enklare vardag med bemanning via oss!

VÄLKOMMEN!

info@resebemanning.se

Besöksadress:
Wallingatan 9, Stockholm

Postadress:
Finnbergsvägen 52, 131 31 Nacka

Jannica Grönqvist
+46 (0)723-24 04 21, jannica@resebemanning.se

+ LÄS MER OM JANNICA

Jag är Jannica, rekryterare samt ägare av Resebemanning.

Min karriär inom resebranschen började år 1992 på Allresor i Alingsås som resesäljare. Här lärde jag mig basen i mitt yrke genom drygt 150 olika leverantörer. Tog min IATA och efter dryga fem år bar det av till stora Stockholm och Resevaruhuset. Efter det följde 10 år på Ticket Privatresor som säljare, teamleader, säljchef och marknadsassistent. Under dryga året pendlade jag även till Norge som säljchef för Ticket.no. Flyttade hem till Sverige igen och fick då tjänst som Operation Manager på Wondercruises en kort period för att sedan starta upp en utländsk aktör. Efter den resan år 2012 var jag redo att starta mitt egna företag och så skapades Resebemanning.

Så med dessa erfarenheter i bagaget och allt vad som tillhör en resebyråpersonals arbetsuppgifter vet jag att vi behövs! Med oss menar jag givetvis Resebemanning! Tillsammans kan vi erbjuda fler resor åt svenska folket!

Slå mig en signal rörande behov på just ert företag så bokar vi ett möte!

Stäng

Annie Rosenqvist
+46 (0)72-012 19 16, annie@resebemanning.se

+ LÄS MER OM ANNIE

Jag är Annie, som arbetar med bemanning och rekrytering.

Började min karriär på Grand Hotel och fortsatte inom hotell- och restaurangbranschen under många år.

Det bar iväg till Asien och Australien, två underbara år på resande fot där jag var både arrangör och guide för att kunna fullfölja min drömresa. Resor och andra kulturer har alltid lockat mig, gick en ettårig turismutbildning där vi bland annat arrangerade bussresor till Europa och Norge där vi guidade hela vägen och på plats. Var anställd som flygvärdinna på Premiair i nio år vilket var fantastiskt! Arbetade på My Travels huvudkontor i nästan ett år, var mestadels på Always marknads-sälj och webbavdelningen.

Har tidigare arbetat med rekrytering och research och tycker väldigt mycket om det. Nu har jag fått ett nytt uppdrag på Resebemanning och ser fram emot att assistera dig när du registrerar dig hos oss eller vara behjälplig med ditt jobbsökande.

Men min stora passion för människor och resebranschen så har jag mycket att ge och jag känner mig supertaggad!

Stäng

Susanna Jareno
+46 (0)73-223 20 60, susanna@resebemanning.se

+ LÄS MER OM SUSANNA

Jag är Susanna och arbetar med bemanning och rekrytering.

Polis skulle jag ju bli men hamnade av en slump in i resebranschens famn då det var intagningsstopp på Polishögskolan. Min första ”dejt” blev med Expressresor 1994, sedan guide på Gran Canaria & Rhodos för Ving & Fritidsresor. Hemma i Sverige igen fick jag möjligheten att jobba på Ticket i Täby under 5 års tid. Efter dessa år startade jag upp en ny avdelning för direktförsäljning på World Wide/Prisma. 2004 mötte jag för första gången den nischade resebyrån och började på Westindiska Companiet, nuvarande Lime Travel. From 2013 och fram tills idag har jag varit på Travel Beyond där jag, precis som på Lime Travel, skräddarsydde fina semesterresor.

Även om jag trivdes i min roll tvekade jag inte en sekund att hoppa på tåget när Jannica behövde utöka hösten 2015. Redan sedan uppstarten av Resebemanning har vi haft kontakt och bollat idéer om framtiden. Jag tänkte direkt:”YES – äntligen någon som vågar ta steget och göra det som saknas för många av oss som sliter med att få ihop bemanningen dagligen. Något som jag och säkert många andra kollegor i branschen tänkt på i så många år!”

Och nu finns jag här för er där mitt fokus är våra värdefulla konsulter!

Stäng