Månadens matchning: Sevan och Kerstin på WE Travel Group

WE Travel Group med dotterbolag har vid ett flertal tillfällen anlitat Resebemanning och tycker att de alltid har hittat kandidater som uppfyller deras behov. I höstas sökte företaget en erfaren resesäljare med goda kunskaper i Amadeus. När Resebemanning presenterade dem för Sevan Issa blev det en perfekt match – Sevan hade arbetat länge inom resebranschen och dessutom besökt ett stort antal av de destinationer WE Travel Group arrangerar resor till.
– Det fungerar bra, Sevan är en varm och öppen person som är lätt att lära känna. Hon är effektiv och tillför mycket glädje med sin positiva attityd, säger Kerstin Swanvall, CEO.
– Jag trivs oförskämt bra på WE Travel Group, säger Sevan.

Efter att WE Travel Group skickat en kravprofil till Resebemanning gällande vikariatet som resesäljare fick de träffa Sevan inom en vecka. Just tidsvinsten tycker Kerstin Swanvall är en av de främsta fördelarna med att anlita Resebemanning istället för att söka efter personal på egen hand. Att de gör en grundlig research över arbetsgivarens behov är ytterligare en viktig aspekt. Två av kandidaterna de tidigare hyrt in är idag fastanställda på företaget.
– Samarbetet med Resebemanning fungerar bra, de är väldigt lyhörda, professionella, snabba och positiva, säger Kerstin.
Sevan har arbetat med försäljning inom resebranschen sedan år 2003 men hade aldrig tidigare jobbat med grupper. Resebemanning hade dock känt henne länge och vid två tidigare tillfällen hjälpt henne att få uppdrag, och trodde därför hon skulle passa bra för tjänsten hos WE Travel Group.
– Resebemanning är fantastiskt duktiga på att ta fram mina bästa sidor som kommer väl till pass på mina uppdrag, säger Sevan. Fördelarna med att söka jobb via dem är att vissa jobb man skulle vara intresserad av inte utannonseras på vanliga arbetsförmedlarsajter. Resebemanning är välkända med bra renommé inom resebranschen vilket öppnar fler möjligheter. Jag är inte bara en arbetssökande för dem – de är otroligt proffsiga och genuint engagerade i alla uppdrag man är på.
I Sevans arbetsuppgifter ingår att producera individuella resor och ha övergripande ansvar för en del av Indien- och Kinaresors gruppresor.
– Mina arbetskamrater har jobbat länge inom företaget och besitter väldigt gedigna kunskaper om våra destinationer och alla delar med sig av sina kunskaper. Jag känner glädje och gemenskap med mina arbetskollegor. Vi har stor respekt för varandras olikheter och har väldigt kul på jobbet.

Kan hon då rekommendera andra att söka jobb via Resebemanning?
– Ja, utan tvekan. Med deras kunskap, erfarenheter och stora kontaktnätverk inom resebranschen hittar man snabbare jobbet man letar efter. Att söka jobb via dem är tusen gånger roligare än att söka på egen hand, säger Sevan Issa.

Är DITT företag i behov av extra personal? Kanske behöver du en resesäljare, en hotellreceptionist, en konferensvärd, en guide, en eventproducent eller en projektledare? Vi på Resebemanning är experter på bemanning och rekrytering inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Vi arbetar med allt ifrån charterbolag, onlineresebyråer och kryssningsföretag till hotell, grupp och konferens. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan förse din arbetsplats med kompetenta, erfarna och glada medarbetare!

Vi hittar alltid en arbetsrelation med passion.