Lediga tjänster

Här finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk.
Välkommen till oss!

LEDIGA BEMANNINGSUPPDRAG:

  • Resekoordinator för internationellt företag sökes. Du behöver ha mycket goda Amadeus kunskaper, speciellt offers samt Office365. Mycket meriterande om du är superuser inom Amadeus. Du behöver vara självgående som person med förmåga att ta egna snabba beslut samt positiv och lättlärd. Omg start tom sista dec 2018. Stockholm. Heltid.
  • Affärsresesäljare med mycket goda kunskaper i Amadeus samt Linkonline sökes för uppdrag mellan apr-juli. Du kommer ge service via telefon och mejl till små och medelstora företag. Önskvärt är en positiv och driven personlighet som kan hantera snabba förändringar. Heltid. Mån-Fre. Stockholm alt Göteborg.

LEDIGA FASTA TJÄNSTER:

  • Driven, relationsbyggande, initiativrik och noggrann privatreseproducent sökes till denna spännande och utvecklande fasta tjänst i Stockholm! Krav: Erf. av skräddarsydda resor inom resebranschen, van att ge excellent service till kräsna kunder och känna sig hemma i sociala medier/influensers. Amadeus, Officepaketet, sv/eng flytande i tal/skrift och god destinationskunskap med en administrativ ådra. Meriterande: Kunskap i Antares, ekonomi, redovisning, marknadsföring och sociala medier. Offerter, kalkyler, bokning av flyg, hotell, transfers, utflykter, kontakt med leverantörer, DMC och hantering av köer är något av ditt dagliga arbete. Heltid.
  • Djupdykande Reseproducent sökes till Göteborgsregionen! Du är en person med bakgrund som reseproducent som älskar att serva kunden och hitta lösningar. Officepaketet specifikt Excel samt vana att arbeta i Mac är ett krav. Du kommunicerar på både svenska och engelska i tal och skrift och som person är du ansvarstagande, stresstålig samt har positiv personlighet. Om du utöver detta älskar havet, specifikt dykning, så har vi tjänsten för dig!Du kommer få arbeta i ett positivt gäng med högt i tak där det ges utrymme för delaktighet i mångt och mycket. Tillsvidaretjänst på mellan 70-100%. Göteborg

Är du nyfiken på något av ovan jobb är du välkommen att registrera ditt CV hos oss med ditt personliga brev så återkommer vi till dig därefter. Ev. frågor mailas till: info@resebemanning.se

Lediga tjänster hos Resebemanning


Felmeddelande
Du kan inte se denna webbsida eftersom du har för höga säkerhetsinställningar i din webbläsare.
Troligtvis är Javascript avstängt.