Lediga tjänster

Här finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk.
Välkommen till oss!

LEDIGA BEMANNINGSUPPDRAG:

  • Inhouse Sales Agent på Möten & Event. Krav är en serviceinriktad person som har erfarenhet av möten och konferens inom Hotell med kunskap av Opera samt flytande i sv/eng i tal och skrift. Viss detaljplaneringplanering med avstämning via mejl och telefon.  Omg start. Heltid. Stockholm.
  • Affärsresesäljare med mycket goda kunskaper i Amadeus samt Linkonline sökes. Du kommer ge service via telefon och mejl till små och medelstora företag. Önskvärt är en positiv och driven personlighet som kan hantera snabba förändringar. Heltid. Mån-Fre. Stockholm el Göteborg. Start 1 aug-30nov.

LEDIGA FASTA TJÄNSTER:

Är du nyfiken på något av ovan jobb är du välkommen att registrera ditt CV hos oss med ditt personliga brev så återkommer vi till dig därefter. Ev. frågor mailas till: info@resebemanning.se

Lediga tjänster hos Resebemanning


Felmeddelande
Du kan inte se denna webbsida eftersom du har för höga säkerhetsinställningar i din webbläsare.
Troligtvis är Javascript avstängt.