Lediga tjänster

Här finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk.
Välkommen till oss!

LEDIGA BEMANNINGSUPPDRAG:

  • Service- och säljinriktad Affärsresesäljare. Krav minst 2 års erfarenhet från affärsreseförsäljning, Linkonline, goda kundskaper i Amadeus samt flytande i engelska tal och skrift. Meriterande med tariffkunskap samt Antares. Start 7 januari tom 31 mars. Heltid. Mån-Fre. Stockholm.

LEDIGA FASTA TJÄNSTER:

  • Ansvarsfull och noggrann Resesäljare/Flygmäklarassistent med  hög servicenivå sökes! Du kommer i samarbete med kollegor b la administrera flygbokningar, grupper och charterflygningar, hantera köer, ombokningar, biljettering och omskrivningar i Amadeus. Kalkyler, offerter samt daglig kontakt med kunder. Tidigare erf. av privat-/grupp- och/eller affärsresebyrå är meriterande likaså om du arbetat i Amadeus.  Sv/eng flytande i tal/skrift samt Excel och Outlook. Du behöver inte vara fullärd – det viktiga är personligheten och att du har stort intresse för flyg. Heltid. Stockholm.
  • Självgående och strukturerad Redovisningsekonom sökes till sportarrangör! Du kommer ha övergripande ansvar för den löpande bokföringen för olika verksamheter under samma paraply. Kontakt med Revisorer samt Skatteverket gällande moms, skatt, periodisk sammanställning samt övriga frågor. Mindre omfattning av kundreskontra, leverantörsreskontra, utbetalningar/återbetalningar, attest på bank och vara behjälplig vid förnyelse av avtal, avstämningar, viss rapportering, uppdatering av likviditetsrapport och övriga admin. uppg. Du får gärna vara positiv och ha ett intresse för träning och hälsa. Krav:Minst 3 års erf. av löpande redovisning inkl.moms, skatt, avstämningar och reskontra. Fortnox. Gärna erfarenhet av lönehantering och analys Heltid. Stockholm
  • 2st Resesäljare till kryssningsföretag! Gillar du försäljning, att prata med människor samt är serviceminded kan du vara den vi söker! Du är en säljande lagspelare med ett stort engagemang som tycker om att arbeta i en serviceorienterad miljö där tempot är högt. Du talar och skriver flytande svenska och har lätt för att lära nya system. Meriterande: Tidigare arbete med kryssningar samt kunskap i norska & danska. 1 tillsvidare tjänst med önskad start 1/2-19 samt 1 vikariat start 15/2-30/9-19 med ev. möjlighet till fast tjänst därefter. Heltid. Stockholm.
  • Säljande Team Manager för affärsresor. Du behöver ha erfarenhet på minst 2 år från försäljning av reguljärflyg i Amadeus samt vana av att leda team, gärna tillsammans med andra. Som person älskar du att motivera och engagera medarbetare samt att du är service och säljinriktad. Meriterande är Linkonline, tariff och Antareskunskaper. Heltid. Stockholm. Bra förmåner. Start efter överenskommelse.
  • Flygansvarig för stora grupper sökes. Som person behöver du vara tävlingsinriktad, ordningsam, strukturerad och ambitiös. Ditt ansvar blir att skapa flygbokningar, stämma av befintliga bokningar och biljettering i Amadeus.Krav: Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med goda kunskaper i Amadeus krävs. Dokumenterad IATA-utbildning. Omg start. Heltid. Göteborg.
  • Driven, kreativ och lyhörd Säljare med ansvar för Stockholmsregionen. Arbetet är mycket självständigt och du ansvarar för din egen budget, aktivitetsplan och kundstock. Brinner du för företagsförsäljning, vill bli framgångsrik, har lätt att få kontakt med människor, trivs med att arbeta med den senaste reseteknologin och vill samarbeta med kompetenta människor. Heltid. Stockholm. Ansök här
  • Customer Service Team Member på Mallorca. Du behöver behärska Amadeus, viss vana från resebyrå samt ha service inom dig! Ett krav är flytande engelska samt ett annat nordiskt språk. Detta är en fast tjänst på soliga Mallorca med varierande arbetstider, helg förekommer. Heltid.

Är du nyfiken på något av ovan jobb är du välkommen att registrera ditt CV hos oss med ditt personliga brev så återkommer vi till dig därefter. Ev. frågor mailas till: info@resebemanning.se

Lediga tjänster hos Resebemanning


Felmeddelande
Du kan inte se denna webbsida eftersom du har för höga säkerhetsinställningar i din webbläsare.
Troligtvis är Javascript avstängt.