Bemanning

HAR DITT FÖRETAG BEMANNINGSBEHOV?

Vi arbetar i en konjunkturkänslig bransch där behovet av personal skiftar. Vi vet också att händelser som semester, sjukdom eller utbildning påverkar vår arbetsbelastning avsevärt. Att hantera den här typen av situationer kan vara en utmaning men istället för att arbeta dubbelt, sena kvällar och helger föreslår vi att ni hyr personal av oss till ert företag. Tjänsterna kan innefatta allt från försäljning, kundservice, onlineexpertis, projektledning, biljettering, administration, marknadsföring och personalansvar till ekonomitjänster. Vi utlovar kreativitet, unik kompetens och passion!

-Vi tror på mötet mellan människor och matchning med personlighet så givetvis träffar vi alla som arbetar för oss avsett uppdragets omfattning. För oss är det mycket viktigt att se människan bakom cv:t.

-Vi arbetar efter en tydlig kravprofil med samtliga förfrågningar, oavsett uppdragets längd och/eller omfattning, och vi kan garantera att vi utför uppdraget på tid men framförallt med passion!

-Vi har ett mycket stort nätverk inom vår nisch vilket gör att vi snabbt hittar just ert behov av personal.

-Vi garanterar löner i nivå med eller oftast bättre än motsvarande ett kollektivavtal. Vi betalar sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring samt grupplivsförsäkring. Givetvis avsätter vi även ITP1 motsvarande ett kollektivavtal. Utöver detta får samtliga av våra konsulter friskvårdsbidrag

-Vi använder en tydlig tidsrapportering där samtlig fakturering sker i efterskott

Mejla oss ditt behov på info@resebemanning.se så återkommer vi inom kort!

Psst… vi kanske kan erbjuda dig ett jobb!

Vi söker alltid efter dig som har Service som ledord, är en fixare och givetvis en fena på sälj/biljettering/support/ekonomi m m till bemanningsuppdrag inom resebranschen, mötesindustrin och besöksnäringen. Vi utgår ifrån att du har arbetat i branschen på ett eller annat sätt. Anställningen är timbaserad och arbetstiden kan variera allt mellan 50-100 %, mellan 1-24 månader på samma företag. Vi tror att du just nu jobbar deltid, är mellan två jobb och har en lucka att fylla, just avslutat någon utbildning eller kanske helt enkelt känner för något nytt, spännande i livet. Detta är ett unikt tillfälle att prova på flera arbetsplatser! Det är mycket vanligt att bemanningsuppdraget leder till en fast tjänst på det inhyrda företaget.

När du väl har registrerat dig arbetar vi aktivt med att matcha våra uppdrag med din profil. Det är därför viktigt att du svarar på samtliga frågor och gärna bifogar CV samt foto. Observera att det ibland kan ta lite tid innan vi hittar ett uppdrag som passar just dig och din bakgrund. Tveka inte att ringa eller maila oss om du har ytterligare funderingar. Din ansökan kommer finnas aktiv hos oss i 12 månader från det att du gjorde din registrering.

Registrera din CV här så vi kan hitta dig.


(Kom ihåg att uppdatera din CV ofta då vi arbetar aktivt i våra nätverk! Det är inte alla tjänster som annonseras ut.)