Bemanning

HAR DITT FÖRETAG BEMANNINGSBEHOV?

Vi arbetar i en konjunkturkänslig bransch där behovet av personal skiftar. Vi vet också att händelser som semester, sjukdom eller utbildning påverkar vår arbetsbelastning avsevärt. Att hantera den här typen av situationer kan vara en utmaning men istället för att arbeta dubbelt, sena kvällar och helger föreslår vi att ni hyr personal av oss till ert företag. Tjänsterna kan innefatta allt från försäljning, biljettering, administration, marknadsföring och personalansvar till ekonomitjänster. Vi utlovar kreativitet, unik kompetens och passion för resebyråer, researrangörer, eventbolag, flygbolag och hotell!

 

Vår unika kompetens öppnar dörrar för alla inom resebranschen, mötesindustrin och besöksnäringen.

Med mod och kreativitet uppfylls dina drömmar och mål.

Vi hittar alltid en arbetsrelation med passion!

 

VILL DU ARBETA HOS OSS?

Resebemanning behöver dig! Vi söker alltid dig som har Service som ledord, är en fixare och givetvis en fena på sälj/biljettering/support/ekonomi m m till bemanningsuppdrag inom resebranschen. Du ska gilla att ha omväxlande uppdrag i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg eller Skåne och vara flexibel. Vi utgår från att du kan minst en GDS bra och att du har arbetat i resebranschen på ett eller annat sätt. Anställningen är timbaserad och arbetstiden kan variera allt mellan 50-100 %, mellan 1-12 månader på samma företag. Vi tror att du kanske just nu jobbar deltid, är mellan två jobb och har en lucka att fylla, just avslutat någon turismutbildning eller kanske helt enkelt känner för något nytt, spännande i livet. Detta är ett unikt tillfälle att prova på flera arbetsplatser! Det är mycket vanligt att bemanningsuppdraget leder till en fast tjänst på det inhyrda företaget.

När du väl har registrerat dig arbetar vi aktivt med att matcha våra uppdrag med din profil. Det är därför viktigt att du svarar på samtliga frågor och gärna bifogar CV samt foto. Observera att det ibland kan ta lite tid innan vi hittar ett uppdrag som passar just dig och din bakgrund. Tveka inte att ringa eller maila oss om du har ytterligare funderingar. Din ansökan kommer finnas aktiv hos oss i 12 månader från det att du gjorde din registrering.

Registrera din CV här så vi kan hitta dig.


(Kom ihåg att uppdatera din CV ofta då vi arbetar aktivt i våra nätverk! Det är inte alla tjänster som annonseras ut.)